Connect with us

ODBOJKA

SMEDEREVKE LAKO SA VALJEVKAMA

Posle trijumfa nad jednim od kandidata za najviši plasman, ekipom Srbijanke, tek sada na značaju dobijaju bodovi izgubljeni u okršaju sa Takovom. Smederevke su loše krenule u meču sa Valjevkama koje su bez pravog otpora stigle do 1:0 u setovima rezultatom 25:16. Malo toga je polazilo za rukom ekipe Siniše Živaka i delovalo je da se gošćama smeši ubedljiva pobeda.
Na sreću, domaće su uspele da se presaberu i za manje od 60 minuta dobiju naredna tri seta (25:20, 25:13 i 25:13). Posebno je bila impresivna igra domaćih u polju gde nije bilo izgubljene lopte, a u tom segmentu igre neprikosnovena je bila Marta Janković koja je samo potvdila svoj kvalitet i nagomilano iskustvo.

– Počinjem polako da ličim na sebe posle duge pauze prethodnih sezona. Drago mi je što smo preokrenule rezultat, posle poraza u prvom kolu i posle vođstva od 2:0 kada smo, tako se meni čini, izgorele u želji za pobedom. Sviđa mi se što smo u ovoj utakmici, posle izgublejnog prvog seta, uspele da se vratimo i mislim da ćemo iz kola u kolo biti sve bolje – kaže za SDsport Marta Janković.      Dominacija domaćih igračica najbolje se videla u poslednjem setu. Gošće su vodile 11:9 i onda do kraja utakmice uspele da osvoje samo dva poena, dok su na drugoj strani Smederevke zabeležile 16.Posle dva odigrana kola na tabeli vodi Jedinstvo iz Užica sa 6 bodova, drugo i treće sa po pet zauzimaju Takovo i Beograd, a Smederevke su trenutno usamljene na četvrtom mestu sa četiri boda.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ODBOJKA