Rukometašice Mladog radnika su, prema očekivanju, zabeležile rutinsku pobedu na gostovanju u Obrenovcu. Ekipa Jovice Petkovića pitanje pobednika rešila je posle prvih 30 minuta koje su okončali rezultatom 19:9. Okršaj sa nejakim rivalom poslužio je treneru radinačke ekipe da pruži priliku mlađim igračicama koje su zamenile prvu postavu kod rezultata 10:2. sve do poslednjih desetak minuta Radinčanke su vodile ali su posle serije grešaka dozvolile domaćinu da poravna rezultat.

Strateg Mladog radnika vratio je prvu postavu na parket i veoma brzo su stvari došle na svoje mesto za treću uzastopnu pobedu i prvenstvu Prve lige Centar. Na kraju Radnički – Mladi radnik 28:34.
– Iako je Milica Ninić proglašena za najboljeg pojedinca, naš golman Slađana Mitrović, bila je nepremostiva prepreka za domaće igračice. Zabeležili smo očekivanu pobedu i sad se okrećemo narednom rivalu ekipi ORK Loznica koju ćemo ugostiti u subotu od 20 časova u Dvorani Smederevo – najavljuje sportski direktor RK Mladi radnik Živomir Nikolić.
Na utakmici u Obrenovcu najefikasnija je bila Nina Ninić sa 8 pogodaka, gol manje postigla je Milica Ninić, a Ivana Paločević je dodala 5 golova.
Na tabeli, posle tri odigrana kola, sa maksimalnim učinkom vode Beograd i Mladi radnik. Slede Medicinar, Voždovac, ORK Loznica i Metalac sa po četiri boda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *