Promena šefa struke urodila je plodom u smederevskom srpskoligašu. Posle pobede nad Mokrom Gorom, fudbaleri Smedereva su na gostovanju u Priboju pobedili domaći FAP rezultatom 1:0. Gol odluke postigao je Todorović već u trećem minutu susreta iskoristivši grubu grešku domaćih odbrambenih igrača.
Fudbalerima Smedereva posao je bio olakšan jer je domaćin već u prvom poluvremenu ostao sa desetoricom jer je zbog prigovora isključen golman FAP-a Trifunović.
Gosti su sigurnom igrom do kraja utakmice sačuvali minimalac sa kojim su pstali u trci za titulu jesenjeg prvaka Srpske lige Zapad. Posle 11 odigranih kola na tabeli vodi Sloga iz Požege sa 23 boda, a Smederevo je drugo sa bodom manje. U narednom kolu Smederevo se sastaje sa Loznicom.
Interesantno je da FK Smederevo u dosadašnjem toku prvenstva nema poraz na terenima rivala. Osim dva neuspeha na stadionu kraj Stare železare, na gostovanjima Smederevci imaju tri trijumfa i i dva remija.
Drugi predstavnik Smedereva u zapadnoj grupi Srpske lige, ekipa Proleter Mihajlovca kod kuće je odigrala nerešeno 0:0 sa ekipom Šumadije iz Aranđelovca.
Uoči 12. kola u kome se fudbaleri Proleter Mihajlovca sastaju sa Mladim radnikom u Požarevcu, na tabeli Srpske lige Zapad zauzimaju 13. mesto sa 10 bodova, uz 2 pobede, 4 remija i 5 poraza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *