Posle poraza od Nišlija u pet setova, odbojkaši Smederevo Carine dpoživeli su još jedan poraz istovetnim rezultatom. Na gostovanju u Pančevu ekipa Borca nanela je Smederevcima treći prvenstveni poraz.

Domaći su relativno lako rešili prvi set u svoju korist rezultatom 25:19. Smederevci, oslabljeni neigranjem Aleksandra Dabića dobijaju drugi set  25:20. Pobednika je odlučio treći set koji su odbojkaši Borca dobili rezultatom 26:24. Ekipa Dušana Kalinića uspela je da izbori peti set pošto su četvrti rešili u svoju korist rezultatom 25:23. Snage i koncentracije za potpuni preokret u petom setu nisu imali – 15:9 za domaćina

–           Bez Dabića na srednjaku odigrali smo sa mladim Vukašinom Spasojevićem. Bili smo loši na prijemu, bez pravog rešenja u napadu  i zato mislim da je ovo veliki bod koji smo osvojili na ovom gostovanju. Ovo nam je treći poraz ali i dalje mislim da imamo šanse da napadnemo Super ligu Srbije. Do kraja ima još 11 kola. Nažalost, novac diktira mnogo toga. Mi smo u sastavu imali petoricu Smederevaca i jednog kadeta, a sa druge strane bili su igrači skupo plaćeni i sa superligaškim iskustvom. Cilj jeste viši rang, ali ne po svaku cenu. Drago mi je kada vidim da naša deca napreduju uz iskusnije saigrače iz  Smedereva – smatra Kalinić.

Posle 11 odigranih kola Smederevo je treće na tabeli sa osam pobeda i tri poraza koliko ima i Borac is Starčeva. Vodi Ribnica 11 pobeda, a na drugom mestu sa pobedom manje je ekipa Niša. OK Smederevo Carina se u narednom kolu u Mladenovcu sastaje sa istoimenim timom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *