Rukometaši Smedereva u subotu će, po drugi put ove sezone odmeriti snage sa Moravom iz Velike Plane. Posle poraza u prvom kolu Super B lige, Smederevci će imati priliku da se revanširaju ovom rivali u okviru Kupa Srbije, koji od ove godine nosi naziv Kup Branislava Pokrajca. Utakmica Smederevo – Morava igra se u subotu u sali OŠ Dimitrije Davidović sa početkom u 19 časova. Ovaj susret trebalo da se igra ranije ali je predsednik RK Smederevo odlučio da se, zbog pauze u prvenstvu zbog IHF nedelje, duel sa Planjanima igra u subotu.

– Realno, ne želimo da dođe do neplaniranih povreda, a i nemamo velike ambicije u ovom takmičenju. Prvenstvo nam je prioritet. U ovoj utakmici ćemo probati da uigravamo neke taktičke zamisli, a i minutažu će dobiti igrači koji je inače imaju u manjoj meri. Bitna nam je utakmica narednog vikenda protiv “Crvenke”, u sali OŠ “Dimitrije Davidović”. Tada ćemo učiniti sve da ponovo obradujemo naše navijače dobrom igrom i, nadam se, pobedom – smatra Nenad Martić.

Iako je prvenstvo u prvom planu, uvereni smo da će Jokić, Maksić i ostali učiniti sve da se Moravi revanširaju za poraz na startu prvenstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *