Sa prvog ovogodišnjeg takmičenja takmičari Streljačko-streličarskog kluba OSI Despot Đurađ Branković vraćaju se sa jednom medaljom. Na terenu FK Trudbenik održano je nadmetanje u organizaciji Beogradskog streličarskog kluba uz učešće 87 takmičara u kategorijama RE, CU i BB.

Najbolji rezultat, osvajanjem drugog mesta, ostvario je Miodrag Grba u konkurenciji veterana kompaund lukom na 50 metara. Gavrilo Milenković je olimpijskim lukom na 60 metara morao da se zadovolji četvrtim mestom, a u istoj disciplini je Svetislav Pešić bio peti.

– Prezadovoljan sam nastupom naših strelaca na ovom takmičenju. Ovo nam je prvo učešće na turnirima Streličarskog Saveza Srbije. I njima je bilo drago što smo se pojavili kao osobe sa invaliditetom na njihovom turniru.  Već 28. idemo na sličan turnir koji će se održati u Kikindi. Radi se o mnogo većim turnirima sa mnogo ozbiljnijom organizacijom. U titelu nas 11. jula očekuje prvi parastreličarski turnir za klubove osoba sa invaliditetom – kaže za SDsport Miodrag Grba.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *