U prvoj utakmici 16. kola Treće futsal lige Srbije grupa Zapad, futsaleri Smedereva su savladali ekipu Župski Rubin iz Prijepolja sa 7:0, poluvreme 5:0.  Gosti su u Smederevo došli sa šestoricom igrača i bilo je jasno da siu se unapred pomirili sa porazom. to je omogućilo treneru smederevskih futsalera da pruži priliku mlađim igračima i oni su je u potpunosti iskoristili. Konačnih 7:0 ne odslikava pravi odnos snaga na terenu. Da je bilo više koncentracije u pojedinim trenucima pobeda Smederevaca je mogla da bude i dvocifrena.

Goste je već u prvom minutu načeo Goran Đorđević. Na drugi gol čekalo se 14 minuta. Na 2:0 povisio je Živanović, isti igrač postigao je i treći pogodak za svoj tim. Milanović je povisio prednost na 4:0, a konačan rezultat posle prvih 20 minuta postavio je Adamović. Poslednja dva gola postigli su Jeremić i Živanović (het trik).

U narednom kolu futsalere Smedereva očekuje teško gostovanje u Leposaviću i okršaj sa istoimenim drugoplasiranim timom koji za Smederevcima zaostaje velikih 14 bodova, uz utakmicu manje odigranu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *