U finalu Kupa Streljačkog saveza Srbije,  održanom u Novom Sadu, u disciplini trostav standardnom vazdušnom puškom, Anđela Radojičić osvojila je srebrnu medalju sa 588 krugova u kategoriji kadetkinja. Po stavovima: klečeći 195, ležeći 199 i stojeći 194 kruga. Pobednica kupa je Lana Džonić iz Streljačkog kluba „Mladost“ iz Inđije sa 593 kruga. Bronzanu medalju osvojila je Iva Radošević iz SK „Novi Beograd – Ušće“ sa 582 kruga.
Lazar Subotić je bio drugi sa 575 krugova u kategoriji kadeta. Klečeći 191, ležeći 198 i stojeći 186 krugova. Pobedio je Mladen Đorić iz SK „Novi Beograd – Ušće“ sa 582 kruga. Bronzanu medalju osvojio je Luka Jašić iz SK „Crvena zvezda“ iz Beograda sa 574 kruga.


U finalu Kupa Srbije nastupilo je po 10 najbolje plasiranih kadetkinja i kadeta iz tri prethodno održana kola.
Poslednje takmičenje u ovom letnjem periodu za strelce „Smedereva“ je juniorsko Prvenstvo Srbije u A programu (25/50 metara) i B programu (10 metara). U trostavu vazdušnom puškom (3 puta 20 hitaca) nastupaju Anđela Radojičić, Ivona Bojić, Anđelija Velebit, Natalija Jovanović, Lazar Subotić, Lazar Jančić i Nikola Manojlović. Malokalibarskim oružjem, u trostavu (3 puta 40 hitaca) nastupiće Anđela Radojičić, Ivona Bojić i Lazar Subotić, a u disciplini pištolj slobodnog izbora Dušan Bojić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *