Connect with us

ODBOJKA

BEOGRAĐANKE NA SREĆU

Odbojkašice Smedereva pretrpele su i drugi poraz u prvenstvu Prve lige Srbije. Na gostovanju u Beogradu, istoimeni tim slavio je pobedu rezultatom 3:1. Malo je nedostajalo da se ekipa Siniše Živaka sa ovog gostovanja vrati makar sa bodom. Smederevke su prvi set rešile u svoju korist rezultatom 25:21. Drugi set je takođe bio neizvestan ali su domaće u finišu zaigrale bolje i izjednačile su rezultatom 25:22. Na krilima drugog seta, domaće su u trećem setu razbile odbojkašice Smedereva rezultatom 25:16. Priliku za osvajanje makar boda smederevske odbojkašice propustile su u četvrtom setu kada su vodile sa 22:19 i 23:21, a na kraju je posle prave lutrije OK Beograd rešio set rezultatom 28:26.

– Igrali smo u maloj ali prepunoj Sali. Bilo je bubnjeva, navijanja, pritiska na sudije, što je sve uobičajeno, ali mislim da je ključ poraza problem sa povređenim igračicama, pre svega sa Unom Đorđević. Da je ona mogla da igra kako zna i ume sigurno bi odigrali bolje. Prvenstvo je dugo I već sada se vidi da svako svakog može da dobije. Bitno je da se sada pripremimo sa utakmicu sa Spartakom iz Ljiga. Favoriti smo i to treba da dokažemo u sredu od 18 časova – kaže Siniša Živak, trener smederevskih odbojkašica.
Posle tri kola na tabeli sa po 8 bodova vode Beograd i Jedinstvo iz Užica. Treće i četvrto sa šest dele Roda i Vranje. Smederevke sa četiri boda trenutno zauzimaju deveto mesto.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ODBOJKA