Connect with us

STRELJAČKA DRUŽINA SMEDEREVO

BOJIĆ UPUCAO BRONZU

Dušan Bojić je, na najlepši mogući način, medaljom naravno, završio takmičarsku 2021. godinu. U trećem kolu Kupa Streljačkog saveza Srbije, A program (juniori/juniorke i seniori/seniorke), održanom juče u Beogradu, osvojio je bronzanu medalju, u disciplini vazdušni pištolj. Bojić je pogodio 548 krugova, dva kruga manje od drugoplasiranog Velimira Ninkovića iz Streljačke družine „Pančevo 1813“. Zlatnu medalju, sa 553 kruga, osvojio je drugi od dvojice Ninkovića, mlađi brat Marko. Drugi smederevski predstavnik u ovoj disciplini, Petar Kostić, sa 528 krugova, bio je petnaesti u konkurenciji 35 juniora.
U disciplini standardna vazdušna puška najvredniji rezultat zabeležio je Veljko Ilić. Sa 616,1 krugom bio je sedmi u kategoriji seniora. Istim oružjem u kategoriji juniorki, sa 613,6 krugova, Anđela Radojičić je bila četrnaesta, a Natalija Jovanović, sa 609,9 krugova, sedamnaesta. U kategoriji juniora Lazar Subotić je, sa 599,6 krugova, bio sedmi.
U Finale Kupa Srbije, koje će se održati početkom februara sledeće godine, plasirali su se Dušan Bojić, Veljko Ilić i Lazar Subotić.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in STRELJAČKA DRUŽINA SMEDEREVO