Connect with us

Featured

BRONZA ZA JEZAVU

Ovog vikenda na jezeru Ćelije kod Kruševca održana su poslednja dva kola Prve Master lige Srbije u lovu ribe udicom na plovak. U konkurenciji 13 najboljih ekipa Srbije, po prvi put je ove sezone učestvovala i ekipa Sportsko-ribolovnog kluba “Jezava” iz Smedereva i već u debitantskoj sezoni ostvarila veliki uspeh osvojivši treće mesto!

– Nažalost, “Jezava” je za poslednja dva kola zbog bolesti bila oslabljena za prošlogodišnjeg prvaka Srbije, Gorana Radovića, pa je njegovo mesto zauzeo naš najmladji takmičar i juniorski prvak Srbije, Lazar Radanović. I u subotu i u nedelju je bilo jako neizvesno i ekipe su se smenjivale u vođstvu sa svakim izmerenim sektorom. Bukvalno se do poslednjeg sektorskog merenja nije znao konačan poredak. Nažalost, na kraju je “Jezava” zauzela treće mesto, iza prvaka Srbije “Šumadije” Kragujevac i “Ribolovac” Novi Sad.  – kaže za Sdsport trener Dejan Radanović.

U konačnom pojedinačnom plasmanu predstavnici Jezave zabeleženi su odlične rezultate. Nikola Marković i Branislav Nešić su osvojili drugo i treće mesto, iza Miloša Pavličevića iz “Ribolovac” Novi Sad.
Sportsko-ribolovni klub “Jezava” Smederevo je nastupao u  sastavu: Nikola Marković, Branislav Nešić, Lazar Radanović, Ivan Vince i Milan Ivanić, sa trenerima Nebojša Ilić, Aleksandar Beljić, Dejan Radanović i Dejan Arsić
Takmičenje se odvijalo u pet sektora (delova takmičarske staze), sa po jednim predstavnikom iz svake ekipe. Na kraju su se sabirali sektorski plasmani za generalni plasman.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured