Connect with us

Uncategorized

ČELIKU PROSLAVIO DUPLU KRUNU

Članovi Planinarskog kluba Čelik danas su na skromnoj svečanosti obeležili kraj još jedne uspešne takmičarske godine. Planinarski sportski klub Čelik ove godine okitio se duplom krunom prvaka država, četvrtom zaredom, a osmom u šest decenija dugoj istoriji kluba. Samo ove godine Čelik je trijumfovao u Planinarskoj orijentaciji i orijentiringu. U Planinarskoj orijentaciji najbolji su bili seniori, seniorke, veterani i veteranke, a u orijentiringu titulu su doneli pioniri i veterani. Ove godine Čelik je imao 14-oro takmičara na Balkanskom prvenstvu na kome je Srbija odbranila zlato osvojeno pre dve godine. Sve su to bili razlozi za zadovoljstvo koje nije krila ni predsednica PSK Čelik Živka Josipović Bulatović.

Ona se zahvalila svima koji su pomogli Čeliku da ostvari ovakve rezultate, a pre svega učesnicima svih akcija na kojima je Čelik branio boje Smedereva i Srbije. Večerašnje druženje bila je i prilika da se čelni ljudi Čelika zahvale medijima koji su pratili klub ove godine, sportskim prijateljima iz Pobede i Medicinara, ali i najmlađim članovima Čelika koji su bili odlični tokom cele godine u orijentiringu.

Čelik je nedavno u organizaciji Planinarskog saveza Srbije, na svečanosti organizovanoj povodom Dana planina, dobio zaslužena priznanja za sezonu u kojoj su njegovi predstavnici trijumfovali u pet od osam kategorija. To je bilo dovoljno da se nađu ispred beogradske Pobede i Javorka iz Paraćina.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Uncategorized