Connect with us

Uncategorized

DAN SMEDEREVSKOG SPORTA

Subota, 15. decembar, Dvorana Smederevo, 12 časova, termin kada će se održati prvi Dan smederevskog sporta u organizaciji Saveza sportova Smederevo. Za ovu manifestaciju koja ima za cilj predstavljanje, popularizaciju I omasovljenje smederevskog sporta do sada se prijavilo nešto više od 30 klubova. Organizatori očekuju da će se na parketu Dvorane Smederevu predstaviti više od 40 klubova velike smederevske sportske armije.

Imamo tu sreću da su Smederevci svesni značaja sporta po naše najmlađe i zato je želja čelnika Saveza sportova Smederevo  da se još više dečaka i devojčica uključi u razne sportove, koji naš grad može da ponudi. Za sve one koji nisu sigurni zašto, gde i ka kom sportu usmeriti svoje najmlađe, ovo je jedinstvena prilika.

–   Pozivamo još klubova da se priključe ovoj manifestaciji i time obogate sportsku sliku Smedereva, ali i daju mogućnost novim nadama da se upoznaju sa sportom i klubom. Još veći poziv ide postojećim, ali i budućim, zaljubljenicima u sport da na pravi način pozdrave stubove našeg grada. kao i da uključivanjem svoje dece doprinesu zdravlju, pravilnom rastu i razvoju svoje dece, kako fizički, tako i mentalno – stoji, pored ostalog, u saopštenju Saveza sportova Smederevo.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Uncategorized