Connect with us

Featured

JUNIORKE ŽOK SMEDEREVO NA PRVENSTVU SRBIJE

U petak u Staroj Pazovi počinje juniorsko prvenstvo za odbojkašice. Odličnim igrama pravo da se bore za što bolji plasman obezbedile su i juniorke Smedereva. Nažalost, umesto 12 ekipa, na ovogodišnjem prvenstvu nastupiće devet ekipa podeljenih u tri grupe. Juniorke Smedereva igraće u grupi sa Vizurom i Tentom iz Obrenovca. Najpre će odmeriti snage sa Vizurom u petak od 10 časova, a nakon toga sledi okršaj sa Tentom. preostale dve grupe čine Stara Pazova, Valjevo i Beograd i Novi Banovci, Partizan i Leskovac. U polufinale idu tri prvoplasirane i najbolja drugoplasirana ekipa.

Na ovom turniru ekipu će se klupe voditi novi trener ŽOK Smederevo Dragoljub Janjić.

Zbog povreda i školskih obaveza nismo bili u mogućnosti da se pripremimo najbolje što možemo. Na treningu nam se povredila srednji bloker Anđela Rosić pa ćemo biti primorani da pravimo neku improvizaciju na turniru. Čeka nas jako zahtevno takmičenje jer ćemo za rivale imati devojke koje igraju u superligaškim timovima. Bićemo primorani da libera prebacimo na dizača, jedan od dizača se seli na mesto blokera. Naša grupa je vrlo jaka, kao i ostale. Tent je favorit, a mi i Vizura bi trebalo da se borimo za drugo mesto. Daćemo sve od sebe da pružimo što bolje partije. Što se prvenstva tiče, po mom mišljenju, prvi favorit je Stara Pazova, tu su i Banovci, mada i Valjevo ima dobru ekipu – prognozira Dragoljub Janjić.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured

 • (NE)ISKUSTVO PRESUDILO

  Naš sugrađanin, Igor Zdravković, učestvovao je minulog vikenda na Evropskom prvenstvu u djiu djici...

 • DVA FINALA ZA SMEDEREVSKE STRELCE

  Na svom prvom državnom prvenstvu, u disciplini trostav malokalibarskom puškom, naša Anđela Radojičić se sa rezultatom...

 • TITULE SMEDEREVCIMA

  Na Prvenstvu Srbije, u disciplini trostav standardnom vazdušnom puškom,  održanom u Novom Sadu, strelci...

 • IGOR NA EVROPSKOM PRVENSTVU

  Nemački grad Maintal biće, od subote 17. jula, domaćin Evropskog prvenstva u djiu djici...