Connect with us

Featured

KAPITEN MORAVE POJAČAO RK SMEDEREVO

Još se dresovi nisu ni osušili kako treba od nedavno završene sezone, a u Rukometnom klubu Smederevo već razmišljaju o onome što ih očekuje. Sa željom da i sledeće godine oni budu ti koji će da se pitaju, trener RK Smederevo već je počeo sa formiranjem tima za sledeću sezonu. Iako još nije potvrđeno, izvesno je da će okosnica tima ostati i u sledećoj sezoni. Pošto to, iz raznoraznih razloga, nije bilo dovoljno za plasman u Arkus ligu Srbije, u RK Smederevo žele da se dodatno pojačaju. Nenad Martić nije dugo čekao i tražio. Prva akvizicija smederevskog superligaša je Vladimir Antić doskorašnji kapiten Morave iz Velike Plane koja je izbacila Smederevo iz trke za viši rang. Antić igra na poziciji levog krila i iza sebe ima ogromno iskustvo igranja u Super i Super B ligi Srbije sa Moravom. Ovaj 26-godišnjak ove godine je sa 153 gola bio treći strelac lige.

Doveli smo igrača sa sjajnim napadačkim sposobnostima, a na to ukazuje njegov ovogodišnji učinak u Super B ligi. Sada na  poziciji levog krila imamo dvojicu odličnih igrača. Očekujem da će zajedno sa Jokićem biti velika uzdanica našeg kluba u sezoni koja sledi – ističe Nenad Martić.

Očekuje se još nekoliko pojačanja u narednom periodu, a sve sa željom da se u sezoni 2021-2022 nadoknadi propušteno iz ove koja se nedavno okončala.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured