Connect with us

Featured

KOŠARKAŠI SMEDEREVA LAKO SA PARAĆINOM

Košarkaši Smedereva opravdali su ulogu favorita u okršaju sa nejakom ekipom Paraćina. Snederevci su pred svojom publikom, sa pola gasa, savladali Paraćin rezultatom 97:70, po četvrtinama 24:13, 29:16, 29:20 i 15:21.

Trener domaće ekipe Ivan Mijatović iskoristio je priliku da pruži šansu igračima koji su do sada imali manju minutažu. Iako bez Torbice i sa Stojanovićem i Jakovljevićem koji su odigrali samo prvu četvrtinu, domaći su sa pola gasa stigli do četvrte  prvenstvene pobede. Ukazanu priliku najbolje su iskoristili Lazar Simić koji je utakmicu završio sa 21 poen0m, Nikolić je postigao 15, a još 12 je dodao Miloš Janković.

Smederevci se u narednom kolu, u derbi susretu, u Batočini sastaju sa ekipom Sloge koja trenutno zauzima prvo mesto na tabeli, sa istim učinkom kao i Smedereva, ali sa boljom koš razlikom.

Rezultati utakmica petog kola Druge srpske lige Zapad B: KK Sloga (PNM) – Sloga (D) 76:67, KK Zicer – OKK Kruševac 68:74, KK Sloga (B) – KK Šumadija 95:65 i KK Smederevo – KK Paraćin 97:70.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured