Connect with us

FUDBAL

MEMORIJAL “ZORAN POPOVIĆ POP” OVE GODINE NA VESLAČKOM KLUBU

Četvrti Memorijalni turnir u malom fudbalu „Zoran Popović Pop“ , u znak sećanja na prerano preminulog trenera FK „Proleter“ iz Vranova, počinje u petak, 14.juna.  Nakon tri godine turnir se seli iz Vranova u Smederevo,  na teren Veslačkog kluba kraj Dunava.

Iza turnira je stao Gradski fudbalski savez Smedereva koji je ove godine i organizator, zajedno sa porodicom i prijateljima Zorana Popovića Popa.

Nagradni fond  je znatno uvećan i iznosi 300. 000 dinara. Tradicionalno, biće dodeljene i novčane nagrade za najboljeg igrača, strelca i golmana.

Uplata po ekipi od deset igrača je 10.000 dinara. Prijave se mogu vršiti do 13.juna u 20 časova, kada je javno izvlačenje parova , na terenu kod Veslačkog.

Turnir „Zoran Popović Pop“ od osnivanja prati veliko interesovanje igrača sa minimum 20 ekipa iz raznih krajeva, prepune tribine navijača, korektna navijačka i takmičarska atmosfera.

Zoran Popović Pop preminuo je 19. oktobra 2015.godine u 51.godini života, nakon kraće i teške bolesti. Gotovo do poslednjeg dana, uprkos bolesti, bio je na klupi FK Proleter, koji je upravo pod njegovom trenerskom palicom tada ušao u viši rang – zonu Dunav.

Fudbalski svet nije i neće zaboraviti Popa . On je, dajući sebe fudbalu od malih nogu pa do poslednjih dana života, zaslužio da se upravo kroz fudbal čuva sećanje na njega.

Organizatori pozivaju zainteresovane ekipe da prijave učešće na telefone:

063/ 11-33-083 – Marjan

060/75-75-111 – Nemanja

060/ 66 33 673 – Olja

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FUDBAL