Connect with us

Featured

MINEL ENIM OSVOJIO PETI POPOV MEMORIJAL

Kasno sinoć stavljena je tačka na peti Memorijal Zoran Popović – Pop. Posle dvonedeljnih nadmetanja, održanih na terenu za male sportove kod Veslačkog kluba i u Sportskoj hali, zbog kiše, pehar namenjen najboljih ekipi pripao je ekipi Minel Enim. U velikom finalu sve nedoumice u vezi sa pobednikom rešene su na početku utakmice. Minel Enim, predvođen sa nekoliko sadašnjih i bivših rešprezentativaca, deklasirao je ekipu Fanatik sa 9:1. U utakmici za treće mesto bilo je mnogo neizvesnije. Posle uzbudljivih 40 minuta treće mesto pripalo je ekipi Sentić komerc koja je sa 2:1 bila bolja od ekipe Urban 86.

Najboljim ekipama, osim pehara i zahvalnica uručene su i novčane nagrade u iznosu od 120.000 dinara za prvo mesto, 50.000 za drugo i 30.000 za treće mesto. Pehar za fer plej i kotizacija za turnir koji će se održati 2021. godine pripala je četvrtoplasiranoj ekipi Urban 86.

Stručni žiri izabrao je i najbolje pojedince turnira. Dve nagrade, pehar i novčani iznos od 5000 dinara, pripale su Jovanu Lazareviću koji je bio najbolji igrač i strelac turnira sa 13 golova. Za najboljeg golmana turnira proglašen je Tihomir Marković čuvar mreže Urban 86.

Nagrade najboljim ekipama i pojedincima, kao i organizacijama, javnim i privatnim preduzećima, koji su pomogli organizaciju petog Memorijala Zoran Popović – Pop, uručila je njegova ćerka Jovana Popović.

Po prvi put ove godine uručene su i novčane nagrade najvernijim posetiocima koji su sve vreme turnira punili tribine kod Veslačkog kluba i u Sportskoj hali.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured