Connect with us

Featured

MMA FANATIK TREĆI U GENERALNOM PLASMANU U KULI

MMA Fanatik iz Smedereva ostvario je odličan rezultat na Otvorenom prvenstvu Srbije u Greplingu održanom u Kuli u nedelju. Takmičari ovog kluba osvojili su deset medalja, pet zlatnih, četiri srebrne i jednu bronzanu. Filip Mitrašinović (do 66kg), Stefan Popović (do 63 kg) i Nikola Stefanović (do 69 kg) osvojili su zlatna odličja posle četiri naporne borbe. Preostale dve zlatne medalje osvojii su Petar Bosnić u konkurenciji mlađih pionra do 42 kilograma i Anastasija Rajković koja je bila najbolja u kategoriji +62 i srebrna u kategoriji do 62 kilograma.

Srebra su još osvojili Stefan Zafirović do 63 kg, Ljubica Ogarević +50 i Viktor Pantić do 42 kg. Jedino bronzano odličje pripalo je Lavu Resavcu +25kg.

Ovogodišnje otvoreno prvenstvo države okupilo je 27 klubova sa više od 350 takmičara iz Japana, Poljske, Brazila, Rusije, Bosne i Hercegovine, Srbije…

MMA Fanatik zauzeo je u generalnom plasmanu odlično treće mesto sa 37 bodova. Prvo mesto pripalo je Kimuri sa deset bodova više.

Treneri Miljan i Nikola Vasiljević prezadovoljni su ostvarenim rezultatima u Kuli koje su, kako ističu, očekivali jer su se naporno i dugo pripremali za ovaj nastup. Priliku za novo dokazivanje MMA Fanatik imaće za dve nedelje u Vrbasu gde će se održati MMA fight games.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured