Connect with us

Featured

NA STARTU PRVENSTVA SA JUGOVIĆEM IZ KAĆA

Rukometaši Smedereva polako privod kraju pripreme za početak prvenstva Super B lige Sever Centar. Smederevci su u prethodne dve nedelje odigrali tri utakmice sa ekipama iz Arkus lige, dve sa Šamotom iz Aranđelovca i sa Rudarom iz Kostolca. Rivali su potvrdili kvalitet i snagu, ali Nenad Martić može da bude zadovoljan igrom koju su pružili njegovi izabranici. Šamot je u Aranđelovcu slavio pobedu rezultatom 28:24, a u revanšu u Smederevu bilo je 28:23. Rudar je u Kostolcu bio ubedljivo bolji i slavio je pobedu 38:22. Zanimljivo da je na poluvrmenu bilo 14:14. Na sve tri utakmice trener smederevskih rukometaša nije imao na raspolaganju sve prvotimce. Zato može da bude zadovoljan onim što su rukometaši Smedereva pružili protiv, u ovom trenutku, mnogo boljih rivala.
Nenad Martić pojačao je konkurenciju na kružnom napadaču, pa je u Smederevo doveo mladog Dušana Dukić člana druge ekipe Metaloplastike. Momak ima samo 16 godina ali je već na prvoj proveri sa Šamotom pokazao da na nmjega može da se računa.
Do početka prvenstva ostalo je nešto manje od dve nedelje, a žrebom je odlučeno da Smederevci u prvom kolu na svom terenu odmere snage sa Jugovićem iz Kaća, starim znancem iz doba kada se u Smederevu gledao najkvalitetniji rukomet. Ko zna, možda ponovo u Smederevu gledamo naše najbolje ekipe.
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured

 • (NE)ISKUSTVO PRESUDILO

  Naš sugrađanin, Igor Zdravković, učestvovao je minulog vikenda na Evropskom prvenstvu u djiu djici...

 • DVA FINALA ZA SMEDEREVSKE STRELCE

  Na svom prvom državnom prvenstvu, u disciplini trostav malokalibarskom puškom, naša Anđela Radojičić se sa rezultatom...

 • TITULE SMEDEREVCIMA

  Na Prvenstvu Srbije, u disciplini trostav standardnom vazdušnom puškom,  održanom u Novom Sadu, strelci...

 • IGOR NA EVROPSKOM PRVENSTVU

  Nemački grad Maintal biće, od subote 17. jula, domaćin Evropskog prvenstva u djiu djici...