Connect with us

RUKOMET

NENAD MARTIĆ: BRUKA

Smederevci su na gostovanje Rakovici otputovali puni samopouzdanja posle velike pobede nad Slogom u derbiju prvog kola. Nažalost, samo samopouzdanje nije bilo dovoljno da se savlada motivisani domaćin. Da stvar bude još nepovoljnija po ekipi Nenada Martića, domaći su zabeležili ubedljivu pobedu kojoj nema pogovora. Posle 60 minuta igre na semaforu je posalo 33:18, poluvreme 17:9.
Smederevci nisu najavili šampionske ambicije u ovom šampionatu, ali ako se jedna ekipa pojača superligaškim igračima, sa puno iskustva i iz mnogo jačih inostranih liga, onda se stvarno postavlja pitanje kako je došlo do ovako ubedljivog poraza? Možda je n ajbolji odgovor na ovo pitanje dao upravo Nenad Martić.

– Bruka. I velikim ekipama, mnogo većim od nas se dešava da kiksnu, da “nemaju dan” ali ovo je nedopustivo. Posle dobrog izdanja iz prvog kola, kao da je došlo do ogromnog opuštanja i potcenjivanja protivnika. Nadam se da ova šamarčina dozvati pameti sve igrače, i starije i mlađe. Ovo ne sme sa se ponovi. U sledećem kolu dočekujemo “Rekreativo” i sve osim pobede ne dolazi u obzir.
Pre okršaja sa Rekreativom, Smederevce u sredu očekuje kup utakmica sa Jedinstvom iz Krnjeva. Martić očekuje da će ova utakmica dobro doći njegovim momcima da se još bolje uigraju.
Na utakmici u Beogradu, najefikasniji u ekipi Smedereva bio je kapiten Jokić sa 6 pogodaka. Stojanović i Martić dodali su po tri.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in RUKOMET