Connect with us

Featured

POVREDE I DALJE PROBLEM ODBOJKAŠIMA SMEDEREVO CARINE

Smederevski odbojkaši prvi deo sezone Prve lige Srbije okončali su na četvrtom mestu sa 5 pobeda i 4 poraza. Učinak je mogao da bude i bolji ali su povrede i bolesti tokom većeg dela sezone zele danak na pojedinim utakmicama. Ipak, i pored toga, plasman na mesto broj četiri nije toliko loš. Kada se tome doda da su zbog povreda i bolesti priliku dobili mladi igrači onda sve dobija neku drugu dimenziju. Ne samo da su dobili, već su tu priliku iskoristili na najbolji mogući način.
Pauzu smo pravili samo uoči nove godine i za Božić.Radimo na elementima koji su nam bili problem u prvom delu sezone.Na žalost, još uvek nismo kompletni, neki igrači imaju problema sa prehladom, a Dejan Nedeljković se još uvek nije oporavio od povrede kolena koju je doživeo na utakmici sa Novim Sadom. Raskinuli smo saradnju sa Lukom Nikolićem jer nismo zadovoljni kako se zalagao na treninzima, a i na utakmicama.Od pojačanja smo mogli da dovedemo nekoga sa strane, neki igrači su nam se nudili ali na kraju smo odlučili da damo šansu našim klincima jer smatramo da su oni budućnost i da će im utakmice u drugom delu mnogo pomoći da izbore svoje mesto u prvom timu za sledeću sezonu.Do sada smo odigrali prijateljsku utakmicu protiv Gradišta, a u toku sledeće nedelje nam dolazi Železničar iz BG.Drugi deo  prvenstvapočinje 25.januara. To znači da imamo još dve nedelje da se pripremimo i ako nas zdravlje posluži verujem da ćemo napraviti dobar rezultat – nada se Dušan Kalinić trener odbojkaša Smederevo Carine.
Smederevce čeka vrlo težak raspored na startu drugog dela sezone. Najpre gostuju Kleku, pa Spartaku u Ljigu, a onda u Smederevu dočekuju uvek neugodni Borac iz Pančeva.
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured