Connect with us

Featured

POZNAT SASTAV DRUGE FUTSAL LIGE SRBIJE

Poznat je sastav Druge futsal lige Srbije za sezonu 2021-2022. KMF Smederevo je u minuloj sezoni superiorno, sa samo jednim porazom, obezbedio povratak u drugo po redu takmičenje i od naredne sezone nadmetaće se sa starim znancima. Od starosedelaca u Drugoj ligi Srbije ostali su  Jastrebac, Tisa, Palež, Leskovac i SAS. Novajlije su, pored KMF Smederevo, Ekonomac, Crvena zvezda, Nova Pazova, Student, Novi Sad  i Gvozdeni puk iz Niša.

To znači da će ljubitelji futsala u Smederevu imati prilike da vide, ukoliko to dozvole epidemiološke prilike, nekoliko prvoligaških ekipa koji su se sada našli u drugom po redu rangu takmičenja u Srbiji. To samo po sebi nagoveštava neizvesnu boru za vrh tabele i opstank u ovom stepenu takmičenja.

Šampionat Druge lige Srbije trebalo bi da startuje krajem septembra, mada još nije određen tačan datum. KMF Smederevo pripreme za novu sezonu počeće između 10. i 15. avgusta.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured

 • (NE)ISKUSTVO PRESUDILO

  Naš sugrađanin, Igor Zdravković, učestvovao je minulog vikenda na Evropskom prvenstvu u djiu djici...

 • DVA FINALA ZA SMEDEREVSKE STRELCE

  Na svom prvom državnom prvenstvu, u disciplini trostav malokalibarskom puškom, naša Anđela Radojičić se sa rezultatom...

 • TITULE SMEDEREVCIMA

  Na Prvenstvu Srbije, u disciplini trostav standardnom vazdušnom puškom,  održanom u Novom Sadu, strelci...

 • IGOR NA EVROPSKOM PRVENSTVU

  Nemački grad Maintal biće, od subote 17. jula, domaćin Evropskog prvenstva u djiu djici...