Connect with us

STRELJAČKA DRUŽINA SMEDEREVO

PRVO ZLATO ZA SUBOTIĆA, RADOJIČIĆEVA OPET SREBRNA U TROSTAVU

Posle dve srebrne medalje, na prva dva kola Kupa Streljačkog saveza Srbije, Lazar Subotić se popeo na najviše postolje. U disciplini trostav standardnom vazdušnom puškom (3 puta 20 hitaca) sa 582 kruga osvojio je zlatnu medalju u kategoriji kadeta. Klečeći 194, ležeći 198 i stojeći 190 krugova. Srebrnu medalju osvojio je Bogdan Marijanović iz Streljačke družine „Dragan Jevtić Škepo“ iz Gornjeg Milanovca sa 567 krugova, a bronzanu Mladen Đorić iz SK „Novi Beograd – Ušće“ takođe sa 567 krugova. Nastupilo je 12 kadeta.

Anđela Radojičić posle srebrne i zlatne medalje na prva dva kola, na trećem je osvojila još jednu srebrnog sjaja, sa 585 krugova u kategoriji kadetkinja. Po stavovima: klečeći 191, ležeći i stojeći po 197 krugova. Pobednica prvog kola Lana Džonić iz Streljačkog kluba „Mladost“ iz Inđije je i u trećem kolu bila najbolja sa 592 kruga. Bronzanu medalju osvojila je Iva Rakonjac iz Streljačke družine „Pančevo 1813“ sa 581 krugom. Druga naša predstavnica, Ivona Bojić bila je deveta sa 574 kruga. Nastupilo je 20 kadetkinja.
Finale Kupa Srbije održaće se 5. juna, kao i prethodna tri kola, u Novom Sadu, a plasman su stekli i Anđela Radojičić i Lazar Subotić.
U subotu, 15. maja, najmlađe strelce „Smedereva“ očekuje nastup na Prvenstvu Srbije u B i C programu, serijskom vazdušnom puškom, koje će se održati u Guči (Dragačevo).
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in STRELJAČKA DRUŽINA SMEDEREVO

 • BOJIĆU ZLATO IZ NOVOG SADA

  Na prvom kolu Kupa Streljačkog saveza Srbije, u A programu (juniori/juniorke i seniori/seniorke), održanom...

 • ANĐELA SREBRNA

  Na sedmom međunarodnom turniru „Ištvan Poljanac“, koji je održan proteklog vikenda u Beogradu, Anđela Radojičić je...

 • STIŽU NOVI ŠAMPIONI U SD SMEDEREVO

  Kontrolnim mečom i podelom medalja i diploma za najuspešnije, kao i sertifikata o završenoj...

 • STIŽU NOVI STRELCI

  Poslednjim kolom u okviru Smederevske letnje lige i podelom medalja i diploma za najuspešnije,...