Connect with us

Featured

RADINČANKE U SREDU NASTAVLJAJU PRVENSTVO SUPER B LIGE

Posle više od dva ipo meseca, rukometašice Mladog radnika nastavljaju prvenstvo Super B lige. Radinčanke u 12. kolu u sredu 26. februara dočekuju Junior iz Beograda. Utakmica je trebalo da se igra u Beogradu, ali pošto domaćin ima problema sa obezbeđivanjem sale, dva kluba su se dogovorila da se utakmica igra u Smederevu. Utakmica se igra od 20 časova i sve osim pobede nad ekipom koja je do sada zabeležila svih 11 poraza bilo bi ravno velikom iznenađenju. Zbog obnovljene povrede ramena, ovu utakmicu propustiće bek Mirjana Obrenović.

Tokom priprema ekipa Jovice Petkovića odigrala je pet kontrolnih utakmica. Poražene su od Pančeva i ekipe Bora, a trijumfe su zabeležile  protiv Sloge iz Petrovca (dva puta) i Spartaka iz Debeljače.

U ostalim utakmicama 12. kola, narednog vikenda, sastaju se Kučevo – Radnički 1964, ORK Beograd – Pančevo, Topličanin – Beograd, Đerdap – Sloga i Bor – kikinda.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured

 • (NE)ISKUSTVO PRESUDILO

  Naš sugrađanin, Igor Zdravković, učestvovao je minulog vikenda na Evropskom prvenstvu u djiu djici...

 • DVA FINALA ZA SMEDEREVSKE STRELCE

  Na svom prvom državnom prvenstvu, u disciplini trostav malokalibarskom puškom, naša Anđela Radojičić se sa rezultatom...

 • TITULE SMEDEREVCIMA

  Na Prvenstvu Srbije, u disciplini trostav standardnom vazdušnom puškom,  održanom u Novom Sadu, strelci...

 • IGOR NA EVROPSKOM PRVENSTVU

  Nemački grad Maintal biće, od subote 17. jula, domaćin Evropskog prvenstva u djiu djici...