Connect with us

Featured

SEDMERCI ODNELI POBEDU

Rukometašice Mladog radnika pretrpele su prvi poraz posle tri vezana trijumfa. U derbiju 10. kola Super B lige Radinčanke su na svom terenu izgubile od rukometašica Bora rezultatom 30:27, poluvreme 15:13 za gošće. Devojke Jovice Petkovića imaju za čim da žale. Iako je gostujuć sastav pokazao da se sa pravom nalazi u vrhu B ligaškog karavana, stekao se utisak da su Radinčanke same sebe pobedile. Kada se na to doda samo polovičan učinak sa linije sedam metara – 4 od 8 sedmeraca realizovano, onda nije ni čudo što su Boranke otišle kući pevajući.

Do poslednjeg minuta utakmice gledali smo vrlo izjednačenu utakmicu u kojoj su gošće imale prednost od gola ili dva. Uoči poslednjih 60 sekundi rezultat je bio poravnat 13:13. Tada su usledile dve greške domaćih rukometašica koje su Boranke zmele da kazne za dva gola prednosti pred veliki odmor. Posle samo šest minuta drugog dela gostujuće rukometašice su duplirale prednost, a u 45. su već imale kapitalnih pet golova prednosti 25:20.

Pokušavale su domaće rukometašice da nešto promene u preostalih 15-ak mnuta ali bez uspeha. Na kraju zaslužena pobeda gostujuće ekipe koja je, uz kragujevački Radnički, pokazala najviše u dosadašnjem toku prvenstva. U domaćoj ekipi najefikasnije su bile Nina i Milica Ninić sa 8 odnosno 5 pogodaka, a kod rukometašica Bora odlične su bile Tamara Simonović i Jelena Bogdanović sa 10 odnosno 8 golova.

U poslednjem kolu jesenjeg dela sezone rukometašice Mladog radnika gostuju Đerdapu u Kladovu koji zauzima pretposlednje mesto na tabeli sa samo jednom pobedom.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured