Connect with us

Featured

SLOGA PALA PRED MLADIM RADNIKOM

Drugi tim Mladog radnika nastavlja sa odličnim rezultatima u Prvoj rukometnoj ligi Zapad A. Radinčanke su večeras u sali OŠ Dimitrije Davidović pobedile drugim tim Sloge iz Petrovca na mlavi rezultatom 30:23, poluvreme 18:14. Više nego zaslužena pobeda radinačkih rukometašica koje su gošćama dozvolile samo jedno vođstvo u trećem minutu rezultatom 2:1. Utakmica je počela minutom ćutanja kojom je odata pošta Branku Vukosavljeviću, dugogodišnjem golmanu Smedereva, kasnije treneru i rukometnom radniku.

Do šeste prvenstvene pobede Mladi radnik su vodile Nikolina Stojanović sa 8, Anja Virijević sa 7 i Marta Filipović i Anđela Filipović sa po 6 pogodaka. Odličan posao u odbrani obavila je Anđelija Nikodijević. U gostujućoj ekipi tri igračice sa po pet pogodaka, Milica Tasić, Anđela Stoiljković i Dmitra Bogosavljević.

Posle deset odigranih kola Mladi radnik zauzima treće mesto na tabeli iza Jagodine 2 i Radničkog 2 iz Svilajnca. U narednom kolu Mladi radnik 2 se u derbiju sastaje sa Jagodinom na njihovom terenu.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured