Connect with us

Uncategorized

SLOGA PALA U SMEDEREVU

Juniori Košarkaškog kluba Smederevo savladali su u odloženoj utakmici 14. kola Roda juniorske lige Srbije Slogu Elit iz Kraljeva sa 85:71 (28:18, 24:18, 24:20 i 13:19). Smederevci su po drugi put ove sezone pobedili ekipu iz Kraljeva, ovog puta ubedljivije. Jesenas je u Kraljevu bilo 76:67. Današnja pobeda je mogla da bude i ubedljivija da nije bilo opuštanja u poslednjem peiodu.

Od početka smo nametnuli svoj ritam i sve vreme bili u vođstvu, u nekim momentima i preko 20 razlike. Došlo je do malog opuštanja u poslednjoj četvrtini, pa je utakmica završena sa 14 razlike za nas. Najefikasniji su bili Milovanović i Nikolic sa 23 i 22 poena, a treba istaći i Milutinovića koji je uz 10 poena imao i 17 skokova – rekao je Ivan Mijatović, trener juniora KK Smederevo.

Pored pomenutih, dvocifreni u ekipi Smedereva bio je i Mirić koji je utakmicu završio sa 14 poena. Smederevce u narednom kolu očekuje gostovanje Dinamiku u Beogradu.

Juniori Smedereva posle 19 odigranih kola, ali sa 17 odigranih utakmica, zauzimaju deseto mesto sa 3 pobede i 14 poraza. Iza njih su Aktavis iz Leskovca i današnji protivnik, Sloga Elit iz Kraljeva.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Uncategorized