Connect with us

Featured

SRBIJANKA BOLJA OD SMEDEREVKI

Odbojkašice Smedereva pretrpele su i drugi prvenstveni poraz. U utakmici 3. kola Prve lige Srbije Srbijanka je u Valjevu pobedila ekipu Siniše Živaka sa 3:1. Domaće su relativno lako rešile prva dva seta u svoju korist rezultatom 25:22 i 25:18. Smederevske odbojkašice se nisu predavale. Uspele su da se konsoliduju i da treći set reše u svoju korist sa 25:20. Priliku da dođu do bar jednog boda sa ovog gostovanja odbojkašice Smedereva propustile su u četvrtom estu u kome su sve do finiša pretile domaćinu. U samom finišu više koncentracije imale su domaće odbojkašice – 25:21.

Smederevske odbojkašice posle tri odigrana kola zauzimaju šesto mesto na tabeli sa 4 boda. Trenutni lider je ekipa Vranja sa 9 bodova, sledi Srem sa bodom manje, a po 6 bodova prikupili su Omladinac i Srbijanka. Na začelju se nalaze  Dinamo bez bodova i Roda sa samo jednim osvojenim bodom.

U narednom kolu smederevsko odbojkašice će pred svojom publikom pokušati da dođe do bodova u okršaju sa Sremom iz Sremske Mitrovice.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured