Connect with us

FUDBAL

Šta to beše pobeda?

KMF Smederevo je jedina ekipa iz Futsal lige koja u prethodnih šest kola nije osetila slast pobede. Četvrti prvenstveni poraz doživeli su na svom terenu od ekipe Vranja rezultatom 4:3. Smederevci su očajno otvorili utakmicu. Igrao se prvi minut kada su gosti, uz obilatu pomoć domaćih, poveli sa 1:0 golom Tasića. Već u petom minutu Vranjanci su preko Janjića duplirali svoje vođstvo. Kakvu takvu nadu domaćinu je u 18. minutu doneo Rančić.

U nastavku susreta Smederevci su zaigrali nešto angažovanije i u 23. minutu Filipović poravnava rezultat. Deset minuta kasnije Tasić ponovo dovodi goste u vođstvo, a tračak nade domaćinu, u 36. minutu, svojim drugim golom na utakmici donosi Rančić. Nažalost, minut pre kraja Ristić postiže četvrti pogodak za Vranjance i postavlja konačnih KMF Smederevo – KMF Vranje 3:4.
Posle šest odigranih kola Smederevci zauzimaju poslednje mesto na tabeli sa samo dva osvojena boda i trebaće mnog znanja i umeća da se do kraja prvensttva izbegne ispadanje iz najelitnijeg takmičenja. Smederevci se u narednom kolu sastaju sa Vinter sportom u Nišu.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FUDBAL