Connect with us

Featured

SVE VIŠE KLUBOVA U TRENAŽNOM PROCESU

Veliki broj smederevskih klubova ove nedelje počeo je sa trenažnim procesom, posle skoro dvomesečne pauze izazvane korona pandemijom. Posle priprema na suvom, u svojim domovima, na sobnim trenažerima, na vodu su izašli veslači Smedereva. Pred njima je drugi deo sezone sa mnogo izazova, Senori se pripremaju sa seniorsko prvenstvo, a juniori za prvenstvo Evrope koji će se održati u Beogradu.

Sa pripremmama su počeli karatisti Smederevca, Viktorisa SD, Tekvondo klub Košava, kao i Džudo klub Carina.

-Planiramo ove nedelje da krenemo! Plan rada je napravljen, samo da još termine uskladimo sa obavezama dece u školi! Počinjemo od nule, rad na otvorenom, trčanje, vežbe oblikovanja i istezanja, uz poštovanje mera bezbednosti koje je propisala Vlada – kaže predsednik i trener Džudo kluba Carina.

Sva takmičenja u džudo sportu su pomerena, za sada, za  septembar. Da li će predstavnici smederevskih borilačkih sportova do tada izaći na tatami, umnogome će zavisiti od situacije sa korona virusom. U ovom trenutku malo ko je spreman da da bilo kakvu prognozu o eventulanom početku sportskih nadmetanja, pre svega u dvoranskim uslovima.

Pripreme su započeli i atletičari AK Smederevo, a i rukometaši Smedereva i rukometašice Mladog radnika sa nestrpljenjem očekuju odluku saveza o prekinutoj sezoni.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured