Connect with us

Featured

TEŽAK PORAZ SMEDEREVKI U INĐIJI

Odbojkašice Smedereva pretrpele su težak poraz na gostovanju u Inđiji. Prvoplasirana ekipa na tabeli savladala je ekipu Dragana Mratinkovića sa 3:0. Koliko su domaće bile superiorne najbolje može da posvedoči rezultat prvog seta. Nestvarno deluje podatak da su Smederevke u tom periodu uspele da osvoje samo 4 poena – 25:4.  Odbojkašice Smedereva donekle su popravile utisak u drugom setu u kome su stigle do 20 poena, ali su u trećem osvojile 14 poena. U igri Smedereva ništa nije funkcionisalo, od prijema, preko kontranapada  i igre u polju.

 

Priliku za popravni smederevske odbojkašice imače u subotu kada na svom terenu dočekuju ekipu Novog Sada. Jesenas su Smederevke u Novom Sadu poražene sa 3:2. Tada su domaće maratonski prvi set rešile u svoju korist rezultatom 30:28. Drugi set su dobile sa 25:13 i kada se očekivalo da će Novosađanke do maksimalnog trijumfa, usledio je veliki povratak Smederevki za peti set u kome su ostale bezu snage i koncentracije.

Nadamo se da će se odbojkašice Smedereva oporaviti od ovog teškog poraza i uspeti da stignu do 12 prvenstvene pobede koliko su imale u sezonama 2017-2018 i 2018-2019.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured