Connect with us

Featured

VK SMEDEREVO SA 11 POSADA NA PALIĆU

Za razliku od prethodnih godina, kada je Vojvodina Open bila internacionalna regata, ove godine za što bolje plasmane nadmetaće se samo klubovi iz Srbije. Veslački klub Smederevo, tokom dvodnevnog nadmetanja, nastupiće sa 11 posada. Prvog dana veslaće juniorke u četverac skulu Teodora Stevanovska, Milica Mladenović, Jovana Vučić i Milka Zdjelar. U juniorskom skifu ogledaće se Miroslav Jovanović i Petar Samardžija. U seniorskoj konkurenciji boje VK Smederevo braniće Aleksandar Filipović, Veselin Savić i Marko Torbica. Savić i Pivač će veslati u dvojcu bez kormilara, a Filipović i Torbica u skifu.
Drugog dana prvi na regatnu stazu izlaze Konstantin Šujić i Veljko Vukašinović u juniorskom dublu dok će u istoj disciplini za seniore Aleksandar Filipović veslati sa Milošem Stanojevićem iz Tamiša. U ženskoj konkurenciji, takođe u dublovima, VK Smederevo će imati dve posade – Milica Mladenović i Milka Zdjelar i Jovana Vučić i Teodora Stevanovska. U juniorskom četverac skulu veslaće Todor Marković, Vuk Marković, Miroslav Jovanović i Veljko Vukašinović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured

 • (NE)ISKUSTVO PRESUDILO

  Naš sugrađanin, Igor Zdravković, učestvovao je minulog vikenda na Evropskom prvenstvu u djiu djici...

 • DVA FINALA ZA SMEDEREVSKE STRELCE

  Na svom prvom državnom prvenstvu, u disciplini trostav malokalibarskom puškom, naša Anđela Radojičić se sa rezultatom...

 • TITULE SMEDEREVCIMA

  Na Prvenstvu Srbije, u disciplini trostav standardnom vazdušnom puškom,  održanom u Novom Sadu, strelci...

 • IGOR NA EVROPSKOM PRVENSTVU

  Nemački grad Maintal biće, od subote 17. jula, domaćin Evropskog prvenstva u djiu djici...