Connect with us

Uncategorized

VUČIĆ NA ČELU ASOCIJACIJE SPORTSKIH CENTARA SRBIJE

Asocijacija sportskih centara Srbije, održala je u Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju, u Smederevu, svoju XII Skupštinu. Članice Asocijacije, na mandatne funkcije za naredne četiri godine, postavile su mlad tim, vrlo uspešnih rukovodioca sportskih centara.

Za predsednika Asocijacije sportskih centara Srbije, izabran je Ivan Vučić, direktor Sportske hale u Smederevu, a on je zatim predložio i svoj novi tim saradnika, vodeći računa o regionalnoj zastupljenosti, i uz uslov da su predloženi kandidati iskusni rukovodioci i poznaju problematiku poslovanja sportskih centara, a njegov predlog Skupština je u celosti usvojila. Za zamenike predsednika, izabrani su Dragan Milić, direktor JP SiPC “Vojvodina” Novi Sad, i Vladimir Janković, direktor Gradskog centra za fizičku kulturu, Beograd.

Za predsednika Upravnog odbora, izabran je Vasil Andrejev, direktor SC “Caribrod” iz Dimitrovgrada, a njegovi zamenici su Branko Bogićević, direktor JP “Veliki park” iz Uzica i Filip Mihajlovski, direktor SC “Mirko Sandić”. Predsednica Nadzornog odbora ASCS, je Zorica Zubac, izvršni direktor Sportskih objekata u Zrenjaninu, a njeni zamenici su Nikola Smiljanić, direktor Sportskog centra u Čajetini i Saša Đokić, direktor Sportskog centra u Vlasotincu. Sastanku je prisustvovao i član Gradskog veća za sport Saša Branežac koji je ispred Grada pozdravio prisutne.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Uncategorized