Connect with us

Featured

ŽIVAK PODNEO OSTAVKU – MILAN PAUNOVIĆ NOVI-STARI TRENER SMEDEREVSKIH ODBOJKAŠICA

Odbojkašice Smedereva gostovale su u prošlom kolu u Sremskoj Mitrovici gde su poražene od lidera šampionata sa 3:0. Manje-više očekivan poraz, ali pomalo neočekivano deluje da se niko iz Uprave ŽOK Smederevo nije oglasio posle ostavke Siniše Živaka. Iskusni trener je posle tri godine napustio kormilo smederevskih odbojkašica odmah posle utakmice sa Srbijankom iz Valjeva koju su smederevske odbojkašice izgubile sa 3:2.

– Ja sam pre utakmice rekao Upravi kluba da ću podneti ostavku ukoliko se desi da izgubimo od Srbijanke. to se dogodilo i ja sam se odmah posle te utakmice pozdravio sa igračicama i klubu poželeo mnogo sreće u nastavku sezone. Nešto je moralo da se uradi. Nešto nije bilo kako treba. Izgubili smo pet utakmica u pet setova i kad ekipi ne ide normalno je da trener ode. Preuzeo sam odgovornost za ovu sezonu jer drugačije nije moglo – rekao je za SDsport dosadašnji trener smederevskih odbojkašica.

Ozbiljne ekipe ili ekipe koje teže ka tome i žele da imaju saradnju sa medijima, ma koliko ih ima i koliko su zainteresovani za taj sport, objave makar zvaničnim saopštenjem da je došlo do raskida saradnje sa prvim trenerom. Bilo kako bilo, uloga trenera u preostalih pet kola poverena je Milanu Paunoviću, takođe nekadašnjem treneru smederevskih odbojkašica. Pred njim je više nego težak zadatak. U preostalih pet kola treba obezbediti opstanak. Teško da će ekipa Smedereva uspeti da izbegne baraž jer Spartak iz Ljiga ima četiri pobede, dve više od Smederevki. To znači da ekipa Milana Paunovića mora da zabeleži najmanje tri ili četiri pobede, a da Spartak zabeleži svih pet neuspeha ili samo jednu pobedu. Mnogo toga biće jasnije već posle ovog kola kada u Smederevo dolazi solidna ekipa Vranja.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured

 • (NE)ISKUSTVO PRESUDILO

  Naš sugrađanin, Igor Zdravković, učestvovao je minulog vikenda na Evropskom prvenstvu u djiu djici...

 • DVA FINALA ZA SMEDEREVSKE STRELCE

  Na svom prvom državnom prvenstvu, u disciplini trostav malokalibarskom puškom, naša Anđela Radojičić se sa rezultatom...

 • TITULE SMEDEREVCIMA

  Na Prvenstvu Srbije, u disciplini trostav standardnom vazdušnom puškom,  održanom u Novom Sadu, strelci...

 • IGOR NA EVROPSKOM PRVENSTVU

  Nemački grad Maintal biće, od subote 17. jula, domaćin Evropskog prvenstva u djiu djici...