Connect with us

DŽUDO KLUB MLADOST CARINA

ZLATO I PLAKETA ZA DŽUDO KLUB MLADOST CARINA

Veliko Gradište je u subotu bilo domaćin prvenstva Centralne Srbije u juniorskoj konkurenciji. Takmičarka Džudo kluba Mladost Carina Kristina Marković došla je do zlatne medalje u kategoriji do 70 kilograma. Ona je do najsjajnijeg ofličja stigla na impresivan način. Ostvarila je dve pobede iponom i tako, osim zlatne medalje, obezbedila nastup na državnom prvenstvu koje će se održati u Beogradu.

Pored ovoga, na adresu Džudo kluba Mladost Carina stiglo je još jedno lepo priznanje. Predsednik Džudo saveza Centralne Srbije Mirsad Nurkić uručio je takmičarki Jovani Ivanović plaketu za rezultate ostvarene u 2019. godini. Ona je prošle godine bila prva na državnom prvenstvu u konkurenciji juniorki u kategoriji do 78 kilograma i treća na šampionatu države u konkurenciji mlađih seniorki u istoj kategoriji

To je još jedan pokazatelj da se u našem klubu neguju prave vrednosti, a za Jovanu podstrek da strpljivo gradi svoj put šampiona i da na njemu ostane. Zahvaljujemo se Savezu na ovom lepom priznanju – rekao je predsednik i trener džudo kluba Mladost Carina Goran Ivanović.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DŽUDO KLUB MLADOST CARINA