Ju jutsu klub Ronin učestvovao je minulog vikenda na Srbija Open 2022. godine koji je održan u Novom Bečeju. U konkurenciji 150 takmičara iz 16 klubova Roninovci su nastupili sa četvoro takmičara i osvojli su četiri medalje, tri zlatne i jednu bronzanu.
Daniel Jovanović okitio se zlatom u kategoriji nade U14 do 50 kg, Miljana Đorđević u istoj konkurenciji do 36 kg i Anđela Stepanović poletarka U10 do 22 kg. Bronzana medalja pripala je Pavlu Miljkoviću koji je dobio i pehar namenjen najmlađem učesniku učesnika na turniru.
Odlično organizovano takmičenje na kome smo zbog finansijske situacije nastupili sa samo četvoro predstavnika. Nadam se pomoći od strane grada i sponzora jer nas očekuje duga sezona sa mnogo takmičenja. Što se našeg nastupa tiče, zadovoljan sam rezultatima, a kao najboljeg pojedinca sa ovog Kupa pohvalio bih Miljanu Đorđević, koja je čak i radila sa težim protivnicima od sebe i pobedila 2 borbe sa ful iponom, 50:0 – rekao je Igor Zdravković osnivač i trener u Ju jutsu klubu Ronin.
Za nešto manje od mesec dana, Ronin bi trebalo da se pojavi u Budvi 14. maja, a nedelju dana kasnije sledi Loznica open kada će se održati i prvo kolo Jadranske lige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *