17 MEDALJA ZA BUŠIDO – Sport u Smederevu
Connect with us

DŽIUDŽICU KLUB BUŠIDO

17 MEDALJA ZA BUŠIDO

Takmičari Džiu džicu kluba Bušido iz Smedereva ostvarili su izvanredan rezultat na tirniru Srbija Open održanom juče u Bačkoj Palanci. Organizatori ovog velikog takmičenja bili su Ju jutsu savez Srbije i JJK Dinamik iz Bačke Palanke.

Vitrine Džiu džicu kluba Bušido bogatije su za 17 medalja osvojenih u kategorijama poletaraca, pionira, nada kadeta, juniora i seniora. Osvojeno je 5 zlatnih, isto toliko srebrnih i 7 bronzanih odličja.

Najsjajnija odličja pripala su Strahinji Jevtiću (nade), Urošu Mitroviću (pionir), Petru Zogoviću (kadet), Gordani Ljubisavljević (kadetkinja) i juniorki Veri Ljubisavljević.

Srebrna odličja pripala su Sari Stavrić (poletarka), Petru Simonoviću (poletarac), Vladimiru Mihajloviću (nade), Luki Belojkoviću (kadet) i Nikoli Jovanoviću (junior). Na najniže pobedničko postolje popeli su se Ognjen Stefanović (poletarac), Matija Zlatković i Stefan Obradović (pioniri), Nikša Perović (nade), Aleksandar Stefanović (kadet) i seniori Stefan Milovanović i aleksandar Radisavljević.

Trener Ivan Zdravković bio je prezadovoljan onim što su njegovi učenici ostvarili u Bačkoj Palanci.

Takmičenje je proteklo u fer i sportskoj atmosferi uz pregršt kvalitetnih i zanimljivih borbi. Osvajanjem 17 medalja na Srbija Openu, takmičari našeg Džiu-džicu Kluba Bušido potvrdili su dobru formu i nastavili sa sjajnim rezultatima. Nakon odrađenog takmičenja u Bačkoj Palanci nastavljamo sa treninzima i pripremama za naredna takmičenja, gde takođe očekujemo odlične rezultate u svim kategorijama. Krajem juna nas očekuju i klubske pripreme na Tari. Tamo će se 15-oro naših takmičara pripremati za predstojeće izazove koji nas očekuju u nastavku sezone –rekao je Ivan Zdravković trener Džiu džicu kluba Bušido.

More in DŽIUDŽICU KLUB BUŠIDO