U drugom kolu Prve lige grupa Centar rukometašice Mladog radnika opravdale su ulogu favorita u okršaju sa ekipom Loznica grad. Domaćin je već na poluvremenu imao dvocifrenu prednost 20:10, a razlika je mogla da bude i ubedljivija da trener domaće ekipe nije prižio priliku svim igračicama. Na kraju na semaforu u Dvorani Smederevo stajalo je Mladi radnik – Loznica grad 32:22.
– Ovo je bilo očekivano i nemam neki komentar na ovu utakmicu. Bila je evidentna razlika u kvalitetu i najbitnija su dva boda i što su sve devojke dobile priliku da zaigraju. Vrlo je bitno što smo u prvom kolu slavili u Valjevu nad Metalcem jer su oni sa nama i RK Beogradom glavni kandidati za viši rang. Tamo smo odigrali dobru utakmicu u kojoj smo mi dominirali odbranom. To nisu umeli da reše, a uz to naš golman je bio odličan – smatra trener RK Mladi radnik Jovica Petković.
Interesantno je da se od 12 igračica Mladog radnika čak 10 upisalo u listu strelaca, a nejfikasnija je bila Ivana Paločević sa 6 pogodaka, a gol manje postigla je Jovana Savić.
U narednom kolu Radinčanke gostuju u Obrenovcu protiv ekipe Radničkog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *