Lako protiv Valjevki – Sport u Smederevu
Connect with us

ODBOJKA

Lako protiv Valjevki

Prema očekivanju, odbojkašice Smedereva su bez većih problema i sa pola snage zabeležile još jednu pobedu u prvenstvu Prve lige Srbije. Smederevke su u utakmici osmog kola pred svojim navijačima pobedili ekipu Valjeva sa 3:0, po setovima 25:20, 25:19 i 25:22. Siniša Živak, trener smederevskih odbojkaša ističe da je najteže igrati već dobijene utakmice.


Ovo je bilo očekivano. Najgore su ove utakmice koje su unapred dobijene, teško je naći motivaciju, a to se i osetilo večeras. Pobeda je mogla da bude još ubedljivija. Prepustili smo im mnogo poena. Sledeće kolo igramo protiv FOK-a u Futogu. To je ekipa koja je u dosadašnjem toku prvenstva osvojila samo bod. Sve osim pobede je veliko iznenađenje. Posle te utakmice nas očekuje serija teških okršaja. Nadam se da ćemo se još bolje uigrati I da ćemo mnogo ozbiljnije pristupiti tim utakmicama – očekuje Siniša Živak.
Posle osam odigranih kola na tabeli vodi Beograd sa 7 pobeda. Od drugog do šestog mesta, sa pet pobeda, poređali su se Omladinac, Srem, Smederevo, Roda i Srbijanka.

More in ODBOJKA