dig

Posle poraza od Niša u Smederevu i Borca u Pančevu, odbojkaši Smederevo Carine položili su oružje i na gostovanju u Mladenovcu. Istoimeni domaćin revanširao se Smederevcima za poraz u prvom delu sezone i to sa kamatom. Ekipa Dušana Kalinića poražena je sa 3:0, a više od poraza brine igra koju su pružili Petrović, Đorđević i ostali. Domaći odbojkaši su slavili pobedu od 3:0 rezultatom 25:22, 25:22 i 25:18 zahvaljujući  odličnoj igri Bjelice za koga Smederevci nisu imali rešenja.

–   Mozda najlošija partija od početka sezone. Bili smo mnogo nervozni i to nam se obilo o glavu. Nadam se da ćemo što pre zaboraviti na ovu utakmicu. Sledeće kolo gostujemo Futogu koji se bori za opstanak i moramo dobro da se spremimo kako ne bi dozvolili neprijatno  iznenađenje – kaže Dušan Kalinić.

Posle 12. odigranih kola Smederevo je četvrto na tabeli sa osam pobeda. Prva dva mesta dele sa po 11 pobeda Ribnica i Niš.

U nastavak sezone ekipa Smederevo Carine ulazi bez Plavšića sa kojim je raskinuta saradnja. Kalinić nije zadovoljan njegovim  partijama i zalaganjem i smatra da je bolje da u nastavku prvenstva pruži priliku domaćim igračima iz kadetskog i juniorskog pogona.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *