Takmičarke Džudo kluba Mladost Carina osvojile su dve bronzane medalje na državnom prvenstvu održanom u subotu u Šumicama u Beogradu. Na najniže pobedničko postolje popele su se Milica Ivanović u kategoriji do 70 kg, a njena sestra Jovana je do bronze stigla u kategoriji do 78 kg. Treća predstavnica ovog kluba Kristina Marković zauzela je peto mesto.

– Rezultati nisu loši ali se od sve tri devojke više očekivalo. Očekujem da to pokažu na narednim takmičenjima – ističe trener Goran Ivanović.

Dan kasnije četiri člana Džudo kluba Mladost Carina učestvovovala su u Pančevu na velikom međunarodnom takmičenju  Turnir mladih šampiona. U konkurenciji 460 takmičara izB ugarske, Republike Srpske, Crne Gore i Srbije svo četvoro je uspelo da se u Smederevo vrati sa bronzanim medaljama. Odličjima su se okitili Sofija Kostić (poletarke do 34 kg), Ognjen Kostić (stariji poletarci do 42 kg), Strahinja Kostić (mlaši pioniri do 34 kg) i Nikolina Ivanović (starije poletarke do 43 kg).

Džudo kluba Mladost Carina naredno takmičenje očekuje 5. oktobra kada će se u Nišu održati prvenstvo Centralne Srbije za mlađe šionire i mlađe pionirke.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *