Na petom po redu “Grappling kupu Srbije”, medjunarodnom takmičenju u organizaciji Rvačkog grepling saveza Srbije, održanom  u Kuli,  smederevski Secutor SD tim nastupio je sa 19 takmičara u svim kategorijama. U vrlo jakoj konkurenciji oni su se u Smederevo vratili sa 15 medalja, 6 zlatnih, 3 srebrne i 6 bronzanih, u pionirskoj, kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji.  Trener Goran Ristić prezadovoljan je učinkom svojih pulena.

Zlatne medalje osvojili su, Lena Ristić i Stefan Milenković u konkurenciji pionira, Gajić Vasilija, Marković Sanja i Mihailović Nemanja u konkurenciji kadeta, i Miljković Tatjana u konkurenciji juniora, koja je nastupila i u konkurenciji seniora i osvojila bronzano odličje. Srebrna odličja osvojili su Milenković Sofija i ilić Tamara u pionirskoj i Nedeljković Petar u seniorskoj konkurenciji, dok su bronzane medalje osvojili Milenković Nemanja i Paunović Uglješa u konkurenciji pionira, Ilić Jovan i Gligorijević Lazar u konkurenciji kadeta, Simić Nemanja i pomenuta Miljković Tatjana u konkurenciji seniora. Pet takmičara ispalo je u ranijoj fazi takmičenja – rekao je po povratku u Smederevo Goran Ristić.

Secutor SD tim bio je najbrojniji na turniru koji je ove godine okupio više od 25o takmičara iz 43 kluba iz devet zemalja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *