Mlađe kategorije Smedereva bile su, kao i prvi tim, uspešne ovog vikenda. Dečaci 2006. i 2008. godišta već su obezbedili plasman u Super ligu Centralne Srbije. Dečaci rođeni 2006. godine pobedili su Udarnik iz Lozovika sa 25:10, dok su dve godine mlađi dečaci ostvarili dve ubedljive pobede. savladali su ORK Mladi radnik iz Požarevca sa 22:4 i RK Nemanjić, takođe iz Požarevca, sa 20:10.

RK Smederevo je i do sada bio poznat po odličnom radu sa mlašim kategorijama, tako da u ovom klubu ne bi trebalo da brinu za budućnost u narednih nekoliko godina.

Drugi tim Smedereva, sastavljen od juniora i mlađih igrača, pružio je jak otpor iskusnijem Mladom radniku iz Požarevca koji je slavio u Smederevu rezultatom 25:20, poluvreme 9:9. Oslabljeni drugi tim Smedereva igrao je bez Ignjatieva, Babića, Garića, Jovanovića, Jevtića i Antića. Trenutno drugi tim Smedereva u ovoj seniorskoj konkurenciji zauzima deveto mesto sa jednim trijumfom i 8 poraza. Plasman je mogao da bude i bolji da nije bilo čestih povreda tokom dosadašnjeg dela sezone. U narednom kolu Smederevci dočekuju Osipaonicu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *