Connect with us

Featured

LAZAR DO BRONZE, JOVAN ČETVRTI

Minulog vikenda u Beogradu je na Adi Ciganliji održana je tradicionalna Beogradska internacionalna regata na kojoj je nastupilo 16 klubova, 14 domaćih i dva iz Bugarske i Hrvatske. Od šest smederevskih posada nijedna se nije okitilia medaljom. Jedino odličje i to bronzano,osvojio je Lazar Živanović u kombinovanoj posadi četverca bez kormilara sa veslačima Tamiša. U nekoj od sledećih regata očekuje se nastup kombinovanog osmerca sa kormilarom sastvavljenog od veslača Smedereva i Tamiša.
U finale je jedino uspeo da se plasira četverac skul u sastavu Jovan Marinković, Lazar Živanović, Dimitrije Otašević i Mihajlo Milovanović i na kraju su zauzeli šesto mesto. Od rezultata ostvarenih u subotu treba izdvojiti prvi nastup Jovana Marinkovića u skifu za pionire koji je ulaskom u finale i plasmanom na četvrto mesto pokazao da na njega treba računati.
Juniori nisu učestvovali na Beogradskoj internacionalnoj regati jer se pripremaju za izborne regate na kojima će se odrediti putnici za nastup na juniorskom prvenstvu Evrope u Nemačkoj krajem juna.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured

 • (NE)ISKUSTVO PRESUDILO

  Naš sugrađanin, Igor Zdravković, učestvovao je minulog vikenda na Evropskom prvenstvu u djiu djici...

 • DVA FINALA ZA SMEDEREVSKE STRELCE

  Na svom prvom državnom prvenstvu, u disciplini trostav malokalibarskom puškom, naša Anđela Radojičić se sa rezultatom...

 • TITULE SMEDEREVCIMA

  Na Prvenstvu Srbije, u disciplini trostav standardnom vazdušnom puškom,  održanom u Novom Sadu, strelci...

 • IGOR NA EVROPSKOM PRVENSTVU

  Nemački grad Maintal biće, od subote 17. jula, domaćin Evropskog prvenstva u djiu djici...