MMA Fanatik iz Smedereva, ostvario je odličan rezultat na državnom prvenstvu za  pionire, kadete, juniore i seniore, održanom u Zemunu. Svih petoro predstavnika vratilo se u Smederevo sa medaljama. U konkurenciji seniora zlatom se okitio Mihajlo Milenković u kategoriji do 70 kilograma.
Tri srebrne medalje osvojili su Filip Mitrašinović u konkurenciji juniora do 62 kilograma, kadet Stefan Popović u kategoriji do 66 kilograma i Ljubica Ogarević u konkurenciji kadetkinja do 57 kilograma.
Jedino bronzano odličje pripalo je kadetu Nikoli Stefanoviću u kategoriji do 70 kilograma.
Zadovoljni smo ostvarenim na vrlo jakom takmičenju. Mislim da su naki naši borci oštećeni u nekim borbama, ali imajući u vidu da smo relativno mlad klub, moramo da budemo zadovoljni rezultatima u najjačem u najrealnijem sportu koji postoji – rekao je Miljan Vasiljević koji zajedno sa bratom Nikolom trenira devojke i momke u MMA Fanatik.
Prvenstvo Srbije u C klasi okupilo je predstavnike iz 14 klubova, a održane su 53 borbe. Najjuspešniji takmičar je Danilo Ristić član Top Tim iz Niša, a najuspešniji klub je Fight Company iz Beograda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *