Connect with us

Featured

BEZ DAHA U NOVOM SADU

Rukometašice Mladog radnika otputovale su u Novi Sad sa potajnom nadom da mogu do druge prvenstvene pobede u šampionatu Super lige Srbije.

Nažalost, Vojvodina je, više nego zasluženo, stigla do vredne pobede u borbi za opstanak u zaostaloj utakmici sedmog kola. Na drugoj strani. Radinčankama, kao što se i naslućivalo, predstoji grčevita borba za opstanak. Radinčanke su bile bolji rival u prvih 25 minuta. U 24. minutu imale su velika četiri gola prednosti 17:13. Od tog rezultata na terenu je postojao samo jedan tim. Domaće rukometašice postigle su šest pogodaka do kraja prvog poluvremena, a da nisu primile nijedan. Igrao sa 51. minut utakmice kada je na semaforu stajalo 32:23. To znači da su Novosađanke za 27 minuta postigle 20 pogodaka, a devojke Jovice Petkovića samo 6. Već tada je bilo jasno da bodovi ostaju u Novom Sadu. Više od poraza brine način na koji su Radinčanke primale golove.

Više od deset pogodaka primile su posle brzog centra, iako važe za ekipu koja igra brzo, ovog puta su rukometašice Mladog radnika naišle na rivala koji je brži i koji je, bar je tako na terenu izgledalo, više želeo pobedu. Na sve to treba naglasiti izuzetmo slabo veče golmana Mladog radnika. Svoje veče nisu imale ni Slađana Mitrović ni Ivana Milojković.

Najefikasnija u ekipi Mladog radnika na utakmici u Novom Sadu bila je Jovana Jovanović sa 8 pogodaka, a po 5 su postigle Milica Ristić i Mirjana Obrenović. U domaćoj ekipi Tamara Žarković postigla je 12 pogodaka, a Ana Lazić je dodala 7 golova.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured

 • (NE)ISKUSTVO PRESUDILO

  Naš sugrađanin, Igor Zdravković, učestvovao je minulog vikenda na Evropskom prvenstvu u djiu djici...

 • DVA FINALA ZA SMEDEREVSKE STRELCE

  Na svom prvom državnom prvenstvu, u disciplini trostav malokalibarskom puškom, naša Anđela Radojičić se sa rezultatom...

 • TITULE SMEDEREVCIMA

  Na Prvenstvu Srbije, u disciplini trostav standardnom vazdušnom puškom,  održanom u Novom Sadu, strelci...

 • IGOR NA EVROPSKOM PRVENSTVU

  Nemački grad Maintal biće, od subote 17. jula, domaćin Evropskog prvenstva u djiu djici...