Connect with us

OSTALI SPORTOVI

Čelik iskovao tri zlata, srebro i dve bronze

Minulog vikenda, 18. i 19. avgusta, na Fruškoj gori organizovano je takmičenje u orijentiringu pod nazivom Vojvodina Open. U konkurenciji 160 orijentiraca iz Srbije i Bugarske, predstavnici PSK Čelik, njih 13, osvojili su tri zlatne, jednu srebrnu i dve bronzane medalje.
Vojvodina Open se sastojala od tri trke, jedna je bila bodovana za prvenstvo Srbije u kombinaciji, a jedna za šampionat države na dugim distancama.

Na takmičenju Vojvodina open, za koje su vrednovane tri trke, Čelik je imao 10 takmičara, a zlatne medalje osvojili su: Željko Ćorić, Dragan Pavlović i Branko Grujić, srebrnu Sofija Nikolić, a bronzane Saša Nikolić i Ružica Stošić. Na trećoj trci, koja je osim vrednovanja za Vojvodina open imala i težinu – karakter prvenstva Srbije na dugim distancama, PSK Čelik je učestvovao sa 13 takmičara i osvojio je tri medalje. Prvak Srbije postao je Dragan Pavlović u mlađoj veteranskoj kategoriji dok je Željko Ćorić u elitnoj seniorskoj kategoriji vicešampion. U trci na srednjoj distanci, koja je ujedno bila i redovno 12. kolo lige Srbije u kombinaciji Čelik je imao 3 prva, jedno drugo i dva treća mesta. Ovim rezultatima Čelik se učvrstio na šestom mestu plasmana klubova.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in OSTALI SPORTOVI

 • SRK JEZAVA IMA PRVAKA SVETA!!!

  Goran Radović Gica, član Sportsko ribolovnog kluba Jezava okitio se titulom svetskog prvaka u...

 • JEZAVA PRVAK SRBIJE

  U subotu i nedelju u Novom Sadu održano državno prvenstvo za seniore u disciplini...

 • ČELIK POVEO TRKU

  Otpočela su takmičenja u prvenstvo Srbije u Planinarskoj orijentaciji. Prvo kolo je održano u...

 • BRONZA ZA JEZAVU

  Ovog vikenda na jezeru Ćelije kod Kruševca održana su poslednja dva kola Prve Master...