Connect with us

Featured

ČETIRI MEDALJE ZA SMEDEREVCE POSLE PRVOG DANA PRVENSTVA SRBIJE

Veslači Smedereva osvojili su četiri medalje posle prvog dana na prvenstvu Srbije koje je počelo u subotu na Adi Ciganliji. Pozlatio se juniorski dubl skul Andrija Jevtić i Miroslav Jovanović. Njih dvojica sa Konstantinom Šujićem i Vukom Markovićem bili su treću u četverac skulu. treće srebro u juniorskoj kategoriji pripalo je Konstantinu Šojiću u skifu.

Jedino bronzano odličje u pionirskoj konkurenciji osvojio je četverac sa kormilarom u sastavu Jovan Marinković, Bogdan Cvetković, Lazar Živanović, Mihajlo Milovanović i kormilar Iva Danić.

Danas su na regatnu stazu izašli u konkurenciji kadeta  Jelena Vukelić i Nevena Stevanović u dublu, Teodora Stevanovska, Milica Mladenović, Jovana Vučić i Milka Zdjelar u četverac skulu, Milica Savić u skifu i kadeti Vukašin Vujanović i Dimitrije Otašević u skifu, Ivan Ivanović i Luka Ilić u dublu i četverac skul u sastavu Vukašin Vujanović, Dimitrije Otašević, Dimitrije Vuković i Marko Milićević.  U konkurenciji seniora u skifu će nastupiti  Aleksandar Filipović i Marko Torbica, dve posade dubl skula u sastavu Dušan Slavnić – Aleksandar Filipović  i Andrija Jevtić – Marko Torbica.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured

 • (NE)ISKUSTVO PRESUDILO

  Naš sugrađanin, Igor Zdravković, učestvovao je minulog vikenda na Evropskom prvenstvu u djiu djici...

 • DVA FINALA ZA SMEDEREVSKE STRELCE

  Na svom prvom državnom prvenstvu, u disciplini trostav malokalibarskom puškom, naša Anđela Radojičić se sa rezultatom...

 • TITULE SMEDEREVCIMA

  Na Prvenstvu Srbije, u disciplini trostav standardnom vazdušnom puškom,  održanom u Novom Sadu, strelci...

 • IGOR NA EVROPSKOM PRVENSTVU

  Nemački grad Maintal biće, od subote 17. jula, domaćin Evropskog prvenstva u djiu djici...