Connect with us

Featured

ČETIRI MEDALJE ZA SMEDEREVSKE VESLAČE POSLE PRVOG DANA REGATE VOJVODINA OPEN

Prvog dana regate Vojvodina Open, održane na Palićkom jezeru, Veslači Smedereva osvojili su četiri medalje. Najsjajnija odličja pripala su Jovani Vučić u pionirskom skifu i pionirskom četvercu sa kormilarom u sastavu Jovan Marinković, Lazar Živanović, Bogdan Cvetković, Mihajlo Milovanović i kormilar Iva Danić.

Juniorsko dvojac u sastavu Dimitrije Vuković – Dimitrije Otašević zauzeo je drugo mesto, a juniorke VK jezava Jelena Vukelić i Nevena Stevanović zauzele su treće mesto u dubl skulu.

Drugog dana na regatnu stazu izlaze Dimitrije Otašević i Dimitrije Vuković, ali ovog puta u kadetskom dvojcu, dubl VK Jezava Jelena Vukelić i Nevena Stevanović, u kadetskom skifu veslaće Milica Mladenović i Jovana Vučić, Teodora Stevanovska i Milka Zdjelar ogledaće se u kadetskom dvojcu, a u juniorskom kombinovanom četvercu ponovo će na stazu Marko Milićević, Ivan Ivanović, Ilija Stanojević i Bogdan Sinadinović.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured

 • (NE)ISKUSTVO PRESUDILO

  Naš sugrađanin, Igor Zdravković, učestvovao je minulog vikenda na Evropskom prvenstvu u djiu djici...

 • DVA FINALA ZA SMEDEREVSKE STRELCE

  Na svom prvom državnom prvenstvu, u disciplini trostav malokalibarskom puškom, naša Anđela Radojičić se sa rezultatom...

 • TITULE SMEDEREVCIMA

  Na Prvenstvu Srbije, u disciplini trostav standardnom vazdušnom puškom,  održanom u Novom Sadu, strelci...

 • IGOR NA EVROPSKOM PRVENSTVU

  Nemački grad Maintal biće, od subote 17. jula, domaćin Evropskog prvenstva u djiu djici...